Multitaste logo

Ο δικός σας χώρος, στη καλύτερη εκδοχή του. Private dining φιλοσοφία στον δικό σας χώρο. Live stations, fine tableware, σερβιριστό multi-course ή κομψό buffet.

Γάμος στο χώρο σας

Ο δικός σας χώρος, στη καλύτερη εκδοχή του. Private dining φιλοσοφία στον δικό σας χώρο. Live stations, fine tableware, σερβιριστό multi-course ή κομψό buffet.

Είτε πρόκειται για ρομαντική δεξίωση σε κτήμα είτε για minimal wedding dinner στον δικό σας χώρο, η ομάδα μας αναλαμβάνει τα πάντα: μενού, εξοπλισμό, σερβίρισμα και διακόσμηση. Multitaste — το catering γάμου στην Αθήνα που κάνει τη στιγμή σας αξέχαστη.

Τύπος ΣερβιρίσματοςBuffet (Μπουφές), Serving Menu (Σερβιριζόμενο Μενού) ή Family Style (σερβίρισμα σε πιατέλες στο κέντρο του τραπεζιού).Ποτό ΥποδοχήςΚαλωσόρισμα των καλεσμένων (π.χ., Kir Royal, Prosecco, λεμονάδα).Ολοκληρωμένο ΜενούΠλήρες γεύμα, συνήθως περιλαμβάνει: Ορεκτικά / Σαλάτες / Κυρίως Πιάτα (κρέας, ψάρι, vegetarian επιλογές) / Συνοδευτικά.Live Cooking StationsΣταθμοί που παρασκευάζουν φαγητό επί τόπου (π.χ., pasta station, sushi bar, ψητοπωλείο).Γαμήλια ΤούρταΗ τούρτα συμπεριλαμβάνεται συνήθως στο πακέτο του catering.Επιδόρπια & ΦρούταΜπουφές γλυκών (mini desserts) και εποχιακά φρούτα.Ποτά & CocktailsΑπεριόριστη κατανάλωση αναψυκτικών, εμφιαλωμένου νερού, μπύρας, κρασιού (λευκό/κόκκινο). Open bar με cocktails (π.χ., Mojito, Daiquiri) ως έξτρα παροχή.Δοκιμή ΜενούΔυνατότητα γευστικής δοκιμής για το ζευγάρι, ώστε να επιλέξει τα πιάτα.Art de la TableΠλήρης εξοπλισμός τραπεζιού: Πορσελάνινα σερβίτσια, κρύσταλλα, μαχαιροπίρουνα, τραπεζομάντιλα, πετσέτες.ΈπιπλαΤραπέζια (ροτόντες, παραλληλόγραμμα), καρέκλες (π.χ. chiavari), μπαρ.Εξοπλισμός ΜπουφέΠλήρης σκευή για τη διατήρηση των εδεσμάτων σε ιδανικές θερμοκρασίες (θερμαντικά, ψυγεία).Γενικός ΕξοπλισμόςΠάγος, ποτήρια, εργαλεία μπαρ.Chef & Μαγειρική ΟμάδαΤο προσωπικό της κουζίνας που είναι υπεύθυνο για την παρασκευή και τη σωστή διατήρηση του φαγητού.Maître (Υπεύθυνος Εκδήλωσης)Ο κύριος συντονιστής, το κεντρικό πρόσωπο επαφής για το ζευγάρι και ο υπεύθυνος για την άψογη ροή της δεξίωσης.ΣερβιτόροιΟ απαραίτητος αριθμός προσωπικού για την εξυπηρέτηση των καλεσμένων, ανάλογα με τον τύπο του μενού (συνήθως 1 σερβιτόρος ανά 15-20 άτομα).BartendersΠροσωπικό για την παρασκευή και το σερβίρισμα ποτών και cocktails στο μπαρ.Βοηθητικό ΠροσωπικόΚαθαριστές/Καθαρίστριες για τους χώρους υγιεινής και βοηθοί κουζίνας.