× ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Βρισκόμαστε στην αρχή των εορτών και όλοι μας έχουμε μπει σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Σίγουρα σκεφτόμαστε τα δώρα που θα κάνουμε στους αγαπημένους μας και θα δώσουμε χαρά .Επίσης είναι η ώρα να σκεφτούμε την προετοιμασία για το τραπέζι των εορτών που θα περάσουμε με τους αγαπημένους μας. Μη σας πιάνει πανικός. Είμαστε εδώ για να ετοιμάσουμε για εσάς πιάτα που έχουν μαγειρευτεί με αγάπη που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν εσάς και τους αγαπημένους σας. Οι ημέρες των εορτών είναι μέρες χαράς και ευτυχίας. Περάστε λοιπόν, όσα πια καλά μπορείτε και αφήστε την προετοιμασία του εορταστικού τραπεζιού στα έμπειρα χέρια των σεφ μας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +302102401834 ή στο email info@multitaste.gr

Απολαύστε τις γιορτές και αναθέστε σε εμάς τις έγνοιες της Χριστουγεννιάτικης γιορτής. Παραγγείλετε τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες για την Χριστουγεννιάτικη προετοιμασία . Εκτός από νόστιμο φαγητό θα σας βοηθήσουμε να το σερβίρετε. Απλά επιλέξτε από τον κατάλογο τα πιάτα και τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε.

Σας φέρνουμε το Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο σπίτι σας. Δείτε τον κατάλογο, επιλέξτε τα πιάτα και τα ορεκτικά που επιθυμείτε. Θα σας παραδώσουμε τη παραγγελία σας την επιθυμητή ημερομηνία. Προεπιλεγμένο Χριστουγεννιάτικο γεύμα για την οικογένεια και τους καλεσμένους σας.

Η ευκολότερη λύση για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Παραγγείλετε τα πιάτα από τον Χριστουγεννιάτικο κατάλογο. Η τιμή είναι ανά κιλό. Μπορείτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας από το κατάστημα μας ή να ζητήσετε παράδοση στο σπίτι.

 

 
@multitaste
 
 
+306936720683
 
 
@multitastecatering
 
 
+306936720683
 
 
info@multitaste.gr
 
 
+302102401834