ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

H Multi Taste Catering είναι αναμφισβήτητα η ελληνική εταιρεία με τη μεγαλύτερη εθνική και διεθνή εμπειρία στην αγορά παροχής υπηρεσιών μαζικής εστίασης.

Στις δραστηριότητες της Multi Taste Catering περιλαμβάνονται κυλικεία, εστιατόρια, μπαρ με το σήμα Johnnie Walker και Internet cafe. Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί 34 κυλικεία και εστιατόρια στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ελλάδας υπό την επωνυμία Manga Naturalis.

Καφέδες με ιδιαίτερες γεύσεις, μια ευρεία ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων, είδη τσαγιού, φρεσκοστιμμένοι χυμοί φρούτων και αναψυκτικά, σάντουιτς, λαχταριστά χοτ-ντογκ, φρέσκες σαλάτες, υπέροχες πίτες και αφράτα αρτοσκευάσματα και εκλεπτυσμένα γλυκά είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο μενού μας.

Η Multi Taste Catering αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την επιχειρησιακή εποπτεία σημείων πώλησης έτοιμων γευμάτων εντός των σούπερ μάρκετ.

Συνοπτικά, στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας περιλαμβάνονται οι εξής:

  • Ανάπτυξη ενός προϊοντικού μείγματος
  • Μελέτη χώρου και παρουσίασης σε βιτρίνα
  • Μελέτη αναπαράστασης ανά σημείο πώλησης/ πελάτη
  • Merchandising και εξασφάλιση εικόνας υψηλών προδιαγραφών
  • Δραστηριότητες προώθησης και επικοινωνίας
  • Προτεινόμενο εβδομαδιαίο ή εποχικό μενού
  • Εποπτεία στα σημεία πώλησης από ομάδα εξειδικευμένων σεφ

Παροχή Εγχειριδίου Διαχείρισης Προϊόντων και συνεχής υποστήριξη

multio_el

Indoor

MUΛΤΙΟ

MUΛΤΙΟ FRESH MEALS EVERYDAY

Το MUΛΤΙΟ λειτουργεί κάπως σαν εστιατόριο. Κατασκευάζουμε κουζίνες σε κάθε κατάστημα. Δεν θα βρείτε ημερομηνίες πώλησης στα φρέσκα σάντουιτς και σαλάτες. Το γάλα και ο καφές μας είναι 100% βιολογικά. Προσφέρουμε το αδιάθετο φαγητό μας για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο τέλος κάθε ημέρας αντί να το κρατάμε για να πουλάμε την επόμενη μέρα.

Κάνοντας το σωστό ... φυσικά

Το 2015, το MUΛΤΙΟ άνοιξε τις πόρτες του πρώτου του καταστήματος. Ένα κατάστημα με συγκεκριμένη αποστολή. Μια αποστολή για τη δημιουργία, χειροποίητου, σπιτικού φαγητού, αποφεύγοντας χημικά, πρόσθετα και συντηρητικά που είναι κοινά για μεγάλο μέρος του «παρασκευασμένου» και «γρήγορου» τροφίμου στην αγορά σήμερα.

nopfresto

Outdoor

NOPFresto

NOPFresto

Το εντευκτήριο του ομίλου,στην Μαρίνα Φλοίσβου... χώρος
συνάντησης με μαγευτική θέα.. και θαλασσινά μαγειρέματα...

nopf

Sample menus

Catering menu examples

Catering menu examples
Μετάβαση στο περιεχόμενο