ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η επιθυμία σας να σας εγγυηθούμε την ηρεμία και την αριστεία στην φιλοξενία των εκδηλώσεών σας είναι αυτό που ώθησε την Multi taste να δημιουργήσει μια αυθεντική πολιτική ποιότητας και ικανοποίησης των πελατών.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση κινητοποιούνται γύρω από προδιαγραφές ποιότητας που ορίζονται με ακρίβεια για κάθε ειδικότητα μας.

Για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις απαιτήσεις σας, να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, πραγματοποιούμε τακτικά έρευνες ικανοποίησης πελατών καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Παράλληλα με αυτή την προσέγγιση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η Multi taste αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στις υγειονομικές και γαστρονομικές πτυχές της ποιότητας.

Η Multi taste συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και σε αυτό το πλαίσιο διαθέτει πιστοποίηση CE, σήμα ποιότητας που μας επιτρέπει να συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και ποιότητα επιλέγουμε μόνο όσους αναλαμβάνουν την υποχρέωση να προμηθεύουν βιολογικά προϊόντα (δηλαδή δεν συμπεριλαμβάνονται GMO).

Η Multi taste βασίζει την πολιτική της "ποιότητας" στην προσέγγιση HACCP που περιλαμβάνει αυστηρούς καθημερινούς ελέγχους.

Ο στόχος αυτής της προσέγγισης είναι να διατηρηθεί η ποιότητα των πρώτων υλών, η αλυσίδα ψύξης, οι θερμοκρασίες επεξεργασίας, οι ημερομηνίες κατανάλωσης καθώς και οι ορθές πρακτικές παρασκευής και υγιεινής στην παραγωγή.

Επιπλέον, η Multi taste έχει εφαρμόσει έναν μηχανισμό ανιχνευσιμότητας με τη χρήση barcode που μας επιτρέπει να εντοπίζουμε όλες τις πρώτες ύλες μας σε όλη τη διαδικασία από την παραγωγή έως το σερβίρισμα τους στην εκδήλωση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο