ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η φινέτσα, ο επαγγελματισμός, η δημιουργικότητα και το εξαιρετικό φαγητό χαρακτηρίζουν όλες τις εκδηλώσεις του Multi taste Catering. Για να το πετύχουμε όμως αυτό διαθέτουμε μια ταλαντούχα ομάδα ανθρώπων που καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες μια εκδήλωσης και αποτελείται από σεφ, παρκαδόρους, οικοδέσποινες, maitres d'hôtel, σερβιτόρους, προσωπικό εξυπηρέτησης.

Όλα τα μέλη της ομάδας μας έχουν λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση από το  διευθυντικό προσωπικό μας για να σας εξασφαλίσουν άψογη εξυπηρέτηση. Η εκτεταμένη επαγγελματική τους εμπειρία, τους επιτρέπει την υποδειγματική κατανόηση των κωδικών savoir-faire που σας εγγυάται μια μοναδική τροφοδοσία και εκδήλωση.

Οι έμπειροι σεφ μας εξασφαλίζουν ότι όλα τα πιάτα προετοιμάζονται με τελειότητα και σερβίρονται στην βέλτιστη θερμοκρασία.

Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα καλωσορίζουν τους επισκέπτες, παρουσιάζουν, προσφέρουν, εξυπηρετούν και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης που δημιουργήθηκε για εσάς από ολόκληρη την ομάδα μας.

Με γνώση και υπευθυνότητα δίνουμε σημασία στην λεπτομέρεια και είμαστε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι για να κάνουμε την εκδήλωση σας να ξεχωρίσει γαστρονομικά σε συνδυασμό με εξαίρετη αισθητική.

Η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε είναι προσαρμοσμένη στην κάθε εκδήλωση ξεχωριστά και ανεξάρτητα από το πλήθος των ατόμων ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις υψηλής ποιότητας που τίθενται από τους πελάτες μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο