ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

H Multi taste είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο της τροφοδοσίας και ιδρύθηκε σε μια εποχή όπου η τροφοδοσία απευθυνόταν σε ένα πολύ περιορισμένο κοινό και ήταν μια βοηθητική λύση για κατ’ οίκων ανάγκες.

Αγνά υλικά, νόστιμες και προσεγμένες γεύσεις σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένη παρουσίαση αποτελούν το Α και Ω της Multi Taste Catering.

Έχοντας στο δυναμικό της εξαιρετικούς σεφ με νέες ιδέες και σύγχρονες τάσεις στο χώρο της τροφοδοσίας, έχει μεγάλη εμπειρία σε κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις για τις οποίες και διακρίνεται.

Αντλώντας έμπνευση από την Ελληνική και την διεθνή κουζίνα και έχοντας πάντα επιλέξει προσεκτικά τα υλικά, οι σεφ της Multi taste προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.  Αποκορύφωμα των γαστρονομικών εμπειριών αποτελούν οι Ινδονησιακές γεύσεις εξαιρετικά επιμελημένες από τον Ινδονήσιο σεφ μας Kumar Rajinder δίνοντας μια άλλη διάσταση σε κάθε μενού.

Η Multi Taste Catering γνωρίζει καλά το art de la table και φροντίζει ώστε οι γεύσεις και τα μενού που προσφέρει να είναι κατάλληλα πλαισιωμένες από το τμήμα διακόσμησης και στολισμού, επιλέγοντας σερβίτσια από διάφορους τύπους με κομψότητα, αισθητική και διακριτικότητα. Με επαγγελματισμό, ευελιξία και υπευθυνότητα, οι άνθρωποι της Multi Taste

nopf

Η ιστορία μας

Από το 1985

"There is no sincerer love than the love of food"

- George Bernard Shaw

Η φιλοσοφία μας

ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Στην Multi taste Catering εργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους προμηθευτές τροφίμων, όπως μικρά οικογενειακά αγροκτήματα, εξασφαλίζοντας ότι έχουμε πάντα τα καλύτερα και πάντα φρέσκα συστατικά. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πιάτων που θα ικανοποιήσουν κάθε γεύση, από θαλασσινά, μπριζόλες, ποικιλία από φυσικές σούπες, ζυμαρικά, σαλάτες, άριστ επιδόρπια και κρασιά.

img-05

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Επισκεφτείτε μας

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ
nopfresto

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

  • ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ - ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ
  • ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ
ΩΡΑΡΙΟ:
  • ΔΕΥ - ΠΑΡ: 08:00 - 01:00
  • ΣΑΒ - ΚΥΡ: 08:00 - 02:00
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ
multio_el

MUΛTIO

  • Αγίας Τριάδος και Ιολάου 19
  • 136 72 Αχαρνές Αττικής
  • Αθήνα Ελλάδα
ΩΡΑΡΙΟ:
  • ΔΕΥΤ-ΣΑΒ :11.00-18.00
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ
Μετάβαση στο περιεχόμενο